Sunday, 29 September 2013

Vitamin Ape Yang Berkesan?Yang Mana Semulajadi? Yang selamat Diguna Untuk Long Term.Tapi Vitamin Ape Ye?


Vitamin Ape Yang Berkesan?Yang Mana Semulajadi? Yang selamat Diguna Untuk Long Term.Tapi Vitamin Ape Ye?

Saya syorkan anda ambil vitamin dari SHAKLEE. Shaklee dah lebih 50 tahun membantu jutaan insan lain kehidupan yang lebih sihat. Mereka memilih suplemen dari Shaklee kerana produk kesihatannya adalah 100% semulajadi, berkesan dan selamat. Setiap produknya diuji terlebih dahulu dengan lebih 80,000 ujian sebelum dipasarkan sejajar dengan matlamatnya untuk meningkatkan taraf hidup setiap insan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar.
Saya sendiri bukan jenis yang suka makan vitamin-vitamin ni mulanya. sebab bagi saya, dah cukup nutrien dalam hidangan makanan seharian yang saya ambik. Lagi pulak, saya sebenarnya risau ada kesan sampingan kalau amik makanan tambahan ni. Yela, takut de steroid ke, ada unsur dadah mana kita nak tau kan.
Hinggalah satu ketika, bila susu badan saya makin berkurang dan saya dah cuba macam-macam cara nak tambah susu, ditambah badan teramat letih dan tertekan, Kawan saya pn. liza pun syorkan amik VITAMIN SHAKLEE. Jadi, saya search kat blog pasal Shaklee, baca & teliti khasiat semulajadinya. Kemudian, saya order SetB (ibu menyusu). Hasilnya, sampai sekarang saya masih fully breastfeed untuk anak nombor 2 dah nak masuk setahun.Badan cergas je dah tak letih sangat macam anak sulong dulu. Anak pun sihat, cergas, ceria & cerdik=)...
Sebenarnya, banyak keistimewaan vitamin Shaklee yang saya perolehi apabila saya menggunakannya secara teratur. Jadinya, Bila dah dapat khasiat Shaklee dengan izinNYA saya nak jugak kongsi dengan anda yang sedang tercari-cari produk kesihatan yang selamat, berkesan & semulajadi. Sesape pun boleh amik set kesihatan shaklee ni.Sebab vitamin shaklee sesuai untuk semua individu dan peringkat umur. Samaada lelaki, perempuan, dah berusia, muda remaja, boleh amik set kesihatan shaklee ni. Vitamin-vitamin shaklee disediakan dalam bentuk set dan juga botol individu untuk disesuaikan dengan keperluan kesihatan anda.
Selain SetB (ibu menyusu), saya juga menyediakan set-set kesihatan lain yang sesuai untuk keperluan kesihatan anda & keluarga seperti SetA (Kesihatan optimum), SetC (berpantang), Set Kurus, SetG (Resdung / Allergi / Asthma / Eczema) dll lagi. Sila lihat PRODUK SHAKLEE untuk lihat lain-lain set kesihatan.
Kalau berminat anda boleh call / msj / whatsapp  saya di 0137196630.



0 comments:

Post a Comment